İZMİR / BERGAMA - Şehit Ümit Özerli Ortaokulu

ERASMUS+ PROJEMİZ

Erasmus+ Okul Eğitimi programı kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyonuna başvuru yaptığımız "Dijital Eğitimle Geleceğim Elimde" adlı projemiz kabul edilmiş olup hibelendirilmiştir. İlçemiz ortaokulları arasında bu yıl desteklenen tek okul olmanın haklı grurunu yaşıyoruz. Projemiz kapsamında, ortak kurumumuzun bulunduğu İtalyanın Veneto şehrine gerçekleştireceğimiz hareketlilik için katılımcılarımızı belirliyoruz. 5 öğrenci ve 4 öğretmenimizin katılacağı hareketlilik için ön koşullar ve başvuru şartları belirlenip başvuru formlarımız hazırlandı. Öğretmen ve öğrencilerimiz aşağıda bulunan linkler üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

ÖĞRETMEN BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU KOŞULLARI

1- Hareketlilik faaliyetine katılacak olan 5 Öğrenci ve 4 öğretmen seçimi, puanlama sonucuna göre yüksek puandan başlamak kaydıyla puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

2- Puan eşitliği durumunda kura çekilecektir.

3- Okulumuz 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin tamamı başvuru hakkına sahiptir.

4- Başvurular öğrenci velisi eşliğinde yapılabilecektir.

5- İtirazlar seçim komisyonuna dilekçe ile yapılacaktır.

Katılımcı seçimi yapılırken hem öğrenci hem de öğretmenlerimiz için genel olarak aşağıdaki kriterler ön koşul olarak belirlenmiştir.

- Okulumuzda kadrolu olarak çalışıyor olmak veya öğrenci olmak,

-Öğrencilerimiz için genel not ortalaması Türkçe ve İngilizce not ortalamasının 85 üzerinde olması gerekir

- Hareketliliğe katılım konusunda istekli olmak,

- Hareketliliğe konu olan alanda gerekli hazırbulunuşluğu sağlamak amacıyla araştırma yapmış olmak,