Mrt

Bugün, İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılında, o büyük kararı ve milli iradeyi bir kez daha anıyoruz. Bu marş, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği kararlılığı, birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan eşsiz bir destandır. İstiklal Marşı, yüreklerimizde sonsuza kadar yaşayacak olan milli bir mirastır. Bu büyük mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. 103. yıl dönümünde, İstiklal Marşı'nın ruhunu ve önemini bir kez daha hissediyor, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u bir kez daha minnetle anıyoruz. Günün anlam ve önemine istinaden 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü kutlama gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi programı kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyonuna başvuru yaptığımız "Dijital Eğitimle Geleceğim Elimde" adlı projemiz kabul edilmiş olup hibelendirilmiştir. İlçemiz ortaokulları arasında bu yıl desteklenen tek okul olmanın haklı grurunu yaşıyoruz. Projemiz kapsamında, ortak kurumumuzun bulunduğu İtalyanın Veneto şehrine gerçekleştireceğimiz hareketlilik için katılımcılarımızı belirliyoruz. 5 öğrenci ve 4 öğretmenimizin katılacağı hareketlilik için ön koşullar ve başvuru şartları belirlenip başvuru formlarımız hazırlandı. Öğretmen ve öğrencilerimiz aşağıda bulunan linkler üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Ara

Haz

Çedes Projesi kapsamında sinema etkinliği düzenledik.

Haz

ÇEDES Projesi kapsamında sokak hayvanları için geri dönüşüm malzemelerinden mama ve su kabı oluşturduk.

Haz

Okulumuz ilçe çapında yapılan futbol yarışmalarında ilçe 3. sü olmuştur. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Millî Eğitim  ve Sağlık Bakanlıkları  ile Diyanet İşleri Başkanlığı  tarafından 23 Mart 2022 tarihinde imzalanan protokolle "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı  Faaliyet Planının  kamuoyuna duyurulmuştur.

Nis

Okulumuzda yürütülen ''Doğaya Farklı Yönden Bak''(Look At Nature In a Different Way) eTwinning projesi kapsamında Bergama Belediyesi ile yaptığımız ortak çalışmalar sonucunda okulumuza Teşekkür Sertifikası verildi.

Nis

Okulumuzda yürütülen ''Sokak Hayvanları 1için Elele''(Hand By Hand For Stray Animals) eTwinning projesi kapsamında Bergama Belediyesi ile yaptığımız ortak çalışmalar sonucunda okulumuza Teşekkür Sertifikası verildi.

Mrt

Okulumuz ile Ayaskent İrfan Kırdar Ortaokulu arasında örnek bir proje dayanışması gerçekleştirdik.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. kuruluş yıldönümü İzmir'de büyük bir coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim'de protokolün Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından 29 Ekim sabahı İzmir Valiliği'nde tebrikat töreniyle devam etti. İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, valilikte tebrikleri kabul etti.

Kabul töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı'na geçen Vali Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, üstü açık tören aracıyla halkın ve törene katılanların bayramını kutladı.

Ekm

Okulumuz destekleme ve yetiştirme kursları 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle başlamıştır. Kurs vakit çizelgesi, şube öğrenci listeleri ve şube ders programlarımız okulumuz girişindeki önemli duyurular panosuna eklenmiştir. Başarılar dileriz.

Nis

8. sınıf öğrencilerimiz ile ilçemizdeki liseleri gezdik...