Etiket Sonuçları: proje

May

Erasmus + projemiz kapsamında İtalyanın Castelfranco şehrine gerçekleştirdiğimiz hareketliğimiz.

Nis

"Dijital Eğitimle Geleceğim Elimde" adlı Erasmus+ projemizin okul panosunu hazırladık.

Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi programı kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyonuna başvuru yaptığımız "Dijital Eğitimle Geleceğim Elimde" adlı projemiz kabul edilmiş olup hibelendirilmiştir. İlçemiz ortaokulları arasında bu yıl desteklenen tek okul olmanın haklı grurunu yaşıyoruz. Projemiz kapsamında, ortak kurumumuzun bulunduğu İtalyanın Veneto şehrine gerçekleştireceğimiz hareketlilik için katılımcılarımızı belirliyoruz. 5 öğrenci ve 4 öğretmenimizin katılacağı hareketlilik için ön koşullar ve başvuru şartları belirlenip başvuru formlarımız hazırlandı. Öğretmen ve öğrencilerimiz aşağıda bulunan linkler üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Aydan KIRCAN yeni bir e-Twinning projesine katıldığını bildirdi. Türkiye - İtalya- Romanya  ortaklığında geerçekleşecek olan projede okulumuzdan 7 öğrenci yer alıyor.

Nis

Okul müdürümüz Engin ACAR' ın ortağı olduğu Technologywork e-Twinning projesi çalışmalarına başladı.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Aydan KIRCAN yeni bir e-Twinning projesine katıldığını bildirdi. Türkiye - İtalya ortaklığında geerçekleşecek olan projede okulumuzdan 4 öğrenci yer alıyor.

Mrt

Okulumuz ile Ayaskent İrfan Kırdar Ortaokulu arasında örnek bir proje dayanışması gerçekleştirdik.