Mrt

Bugün, İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılında, o büyük kararı ve milli iradeyi bir kez daha anıyoruz. Bu marş, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği kararlılığı, birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan eşsiz bir destandır. İstiklal Marşı, yüreklerimizde sonsuza kadar yaşayacak olan milli bir mirastır. Bu büyük mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. 103. yıl dönümünde, İstiklal Marşı'nın ruhunu ve önemini bir kez daha hissediyor, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u bir kez daha minnetle anıyoruz. Günün anlam ve önemine istinaden 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü kutlama gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi programı kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyonuna başvuru yaptığımız "Dijital Eğitimle Geleceğim Elimde" adlı projemiz kabul edilmiş olup hibelendirilmiştir. İlçemiz ortaokulları arasında bu yıl desteklenen tek okul olmanın haklı grurunu yaşıyoruz. Projemiz kapsamında, ortak kurumumuzun bulunduğu İtalyanın Veneto şehrine gerçekleştireceğimiz hareketlilik için katılımcılarımızı belirliyoruz. 5 öğrenci ve 4 öğretmenimizin katılacağı hareketlilik için ön koşullar ve başvuru şartları belirlenip başvuru formlarımız hazırlandı. Öğretmen ve öğrencilerimiz aşağıda bulunan linkler üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Ara

Haz

Çedes Projesi kapsamında sinema etkinliği düzenledik.

Haz

ÇEDES Projesi kapsamında sokak hayvanları için geri dönüşüm malzemelerinden mama ve su kabı oluşturduk.

Haz

Okulumuz ilçe çapında yapılan futbol yarışmalarında ilçe 3. sü olmuştur. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı.   Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan kılavuzda resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları veya özel eğitim ortaokullarının 5', 6, 7 ve 8'inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan bursluluk sınavı ile ilgili usul ve esaslara yer verildi.

May

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine ilçemizdeki tarihi mekanlar tanıtıldı. Öğrencilerimiz belediyemizin düzenlediği geziye katıldılar.

May

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimiz okulumuz ve çevresinde çevre temizliği yaptılar.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçe töreni Kaymakamımız Sayın Avni ORAL, Garnizon Komutanımız Tank Albay Sayın Adnan AYDIN, Belediye Başkanımız Sayın Hakan KOŞTU, protokol üyeleri, daire amirleri ve Bergama halkının katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ve gençlerimizin gösterileri ile renklenen tören, İlçe geneli düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

May

İlçeniz de düzenlenen okullar arası atletizm turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz

Yıldız Erkekler Uzun Atlama 3. Efe Boncuk,

Küçük Erkekler Fırlatma Topu 3. Semih Bulmuş ,

Küçük Erkekler Yüksek Atlama 2. Doğan Yiğit Karaca,

Küçük Erkekler 4 X 60 m 3.leri Doğan Yiğit Karaca -Emirhan Öztürk -Alperen Özlü- İsmail Batın Karabay,

Küçük kızlar Fırlatma Topu 1. Züleyha Gündüz .

Aynı zamanda Küçük Erkekler Atletizm dalında takım olarak ilçe 3. sü olmuşlardır.

May

ÇEDES projesi kapsamında geliri Hatay'daki kardeş okulumuza gönderilmek üzere öğretmen ve öğrencilerimizin işbirliği ile okulumuzda kermes düzenledik.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Beyza Bölüm  3. olarak ödülünü aldı. Öğrencimizi ve Resim Öğretmenimiz Nalan Bulunmaz'ı tebrik ederiz.

May

ÇEDES projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz ile yardım kolileri oluşturup depremzede ailelerimizi ziyaret ettik.

May

ÇEDES Projesi kapsamında Değerler Kulübü olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu zeka oyunları turnuvasına katıldık.