The Power Of Modeling In Science – FENDE MODELLEMENİN GÜCÜ

27-12-2023Tanışma toplantısı ile birlikte start verilen 4 ay sürecek olan projeyle 9-12 yaş aralığı öğrencilerimizin;
1. Fen Bilimleri dersine ait kazanımların modellemelerden yararlanılarak  anlatılması. 2. Sınıf içi etkinliklerde Web 2.0 uygulamalarını öğretmek. 3. Bilimsel fikirleri değerlendirmek, sentezlemek, problem çözmek, doğru analiz ve hesaplama yapabilmek ve sonuçları uygun şekilde sunmak. 4. Fen okuryazarlığının ve problemlere çok yönlü yaklaşımın önemini kavrama ve fen bilgisinin bütünsel yaklaşım bakış açısını benimsetmek. 5.Dijital okuryazar olmak. 6.Teknolojiyi doğru kullanmalarını sağlamak hedeflendi.

Projede görev alan öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 20:02 - Görüntülenme: 200

Etiketler :