Web 2 Tools In Education

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Aydan KIRCAN ve Öğrencileri Yusuf, Arda, Yunus,Poyraz ve Ekrem Web 2.0 Tools in education adlı eTwinning projesinde  görev almaya başladılar. Projede öğrencilerimiz eğitimde kullanılan Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenecek ve çalışmalar yapacaklardır.

Proje Tanıtımı ve Proje Hedefleri :

1- Web 2.0 araçlarını aktif olarak kullanarak dijital yetkinliklerini geliştirmek.

2- Yeni çözümler arayarak aktif düşünme ve karar verme becerilerini geliştirmek.

3-Yazarlık ve yazma: öğrenciler ve öğretmenler tarafından kendi içeriklerini oluşturma ve yayınlama (blog, makaleler, video

sunumlar)

4-Online içerik: Dersleri ile ilgili kendi içeriklerini oluşturma (anketler, rehberler)

5-Online oyunlar: Eğitici ve eğlenceli oyunlar oynama (web2.0)