FROM DIGITAL TO NATURE

Okulumuz öğretmenlerinden Aydan KIRCAN yeni bir e-Twinning projesine katıldığını bildirdi. Türkiye - İtalya ortaklığında geerçekleşecek olan projede okulumuzdan 4 öğrenci yer alıyor.

Pandemi nedeniyle alışveriş, bankacılık gibi hayatımızın her alanında dijital araçları ve interneti kullanıyoruz. ,iş vb.Öğrenciler günlerinin çoğunu uzaktan eğitimde geçiriyorlar.Dijital araçlar hayatımızı kolaylaştırıyor ama özellikle öğrenciler için bazı sorunları da beraberinde getiriyorlar.Dijital dünyada çok fazla zaman harcadılar ve ne yazık ki akademik başarı,ilişkilerde sorun yaşıyorlar ve doğada da aktif değillerdir. Öğrencilerimizin dijital bağımlılıktan kurtulmalarını, dijital araçları öğrenmelerini, güvenli interneti öğrenmelerini ve doğada aktif olmalarını hedefliyoruz. Outdoor aktiviteler ve çevre eğitimleri ile daha aktif ve yeşil çevre konularının farkında olmalarını hedefliyoruz.

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 25.01.2023 15:29 - Görüntülenme: 118