İZMİR / BERGAMA - Şehit Ümit Özerli Ortaokulu

eSafety Label Nedir?

eSafety Label, öğretme ve öğrenme deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

eSafety Label web sitesi, söz konusu olduğunda öğretmenler, okul müdürleri ve BİT yöneticileri için tek durak noktası olmayı hedeflemektedir.

• okullarının çevrimiçi güvenliğini değerlendirmek
  • geliştirmek ve güçlendirmek için harekete geçmek
  • akranları arasında en iyi uygulamaları paylaşmak

eSafety Label Topluluğu sayesinde okullar kendi çevrimiçi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirebilirler.

eSafety Label Topluluğu, 38 ülkeden yaklaşık 4.000 öğretmen ve iletişim noktasından (Eğitim Bakanlıkları, üniversiteler, Daha Güvenli İnternet Merkezleri vb.) oluşmaktadır!

Yayın: 16.12.2021 - Güncelleme: 16.12.2021 21:35 - Görüntülenme: 147
Kaynak: https://www.esafetylabel.eu/about